home > Brand strategists > Marketing bureau

Marketing bureau

Visie en strategie in de praktijk brengen
comma brand strategists - marketingbureau

Consultants én sparringpartners, in dienst van jouw merk, bedrijf of organisatie. In dialoog met onze klanten bouwen we de beste strategie.

Een organisatie- en bedrijfsstrategie bepalen en deze vertalen in een marketingstrategie is van levensbelang. comma, brand strategists coacht en stimuleert jouw bedrijf of organisatie bij het uitbouwen van je merk.

Samen zoeken we naar opportuniteiten in de markt en definiëren we de marketingstrategie op basis van een dominante marktpositie. Duidelijke doelstellingen worden vastgelegd in het marketingplan. Het communicatieplan legt de aangewende communicatiemiddelen vast. Klaar voor de toekomst.

Marketingstrategie

Waar liggen jouw ambities? Welke opportuniteiten of bedreigingen komen op jou af? Hoe ga je om met de verkregen marktinformatie? Waar ga je op focussen bij de bedrijfsstrategie? Als brand strategist zoeken we naar duidelijk antwoorden op deze vragen.

"however beautiful the strategy, you should occasionally look at the results." – winston churchill

Positionering

Een unieke positie in de markt bekleden, is niet eenvoudig. Toch is het voor elke onderneming of organisatie een haalbare kaart. Zelfs in markten waar de concurrentie moordend is. Het komt het erop aan om net die invalshoek te vinden die anderen links laten liggen.

Marketingplan

Een uitgekiende marketingstrategie en een duidelijke positionering dienen als basis voor het marketingplan. Om dit plan zo functioneel en duidelijk mogelijk te maken, baseren we ons op enkele elementen:

  • het beschikbare budget
  • de doelstellingen op korte, middellange en lange termijn
  • de beoogde doelgroep
  • de concrete diensten & producten
  • de huidige marketingstrategie
  • een cross-mediale aanpak
  • de timing, planning en impact

"a goal without a plan is just a wish." – antoine de saint-exupery

Opportuniteitsanalyse

Last van groeipijnen? Wil je op een doordachte en strategische manier zelf het roer in handen nemen?

Bij een opportuniteitsanalyse nemen we aan de hand van een systematisch opgezet model de expansiemogelijkheden van je bedrijf onder de loep. Als hands-on consultants kruipen we in de huid van de ondernemer. Concrete adviezen op maat van jouw onderneming helpen de groei ondersteunen. 

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse uitvoeren met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen.

Meer hierover op www.vlaio.be/nl.

comma brand strategists - communication
communication
Groot
Foto
comma brand strategists on site
marketing consultants
Klein
Foto
portfolio
portfolio
Klein
Foto
comma brand strategists - digital
digital transformation
Groot
Foto
Nood aan een goede marketingstrategie?
comma merkenmarketeers - marketingbureau
Na de bestseller ‘start with why’ spelen we nu het ‘Het oneindige spel’ van Simon Sinek

Ik was één van de gelukkige aanwezigen tijdens de Purpose Driven Leadership-day in Amsterdam. Het congres was in zes weken tijd helemaal uitverkocht. De verwachtingen waren hoog en op 4 […]

Het bericht Na de bestseller ‘start with why’ spelen we nu het ‘Het oneindige spel’ van Simon Sinek verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Wat is jouw plan voor 2020?

Het einde van 2019 is in zicht, 2020 staat klaar om uit de startblokken te vliegen. Wat zijn jouw plannen? Welke citytrips heb je in het vooruitzicht? Welke zomerreis staat […]

Het bericht Wat is jouw plan voor 2020? verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

IGTV, videoplatform voor eigentijdse marketeers

igtv

Instagram TV of kortweg IGTV maakt al meer dan een jaar deel uit van ons social media landschap. De hoogste tijd voor een evaluatie, dachten wij. Waarin zit precies de […]

Het bericht IGTV, videoplatform voor eigentijdse marketeers verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.