home > How we work > workshop

workshop

comma merkenmarketeers - workshop

Om de strategische visie van je bedrijf of organisatie tastbaar te maken en je producten of diensten op een opmerkelijke manier in de kijker te zetten, organiseert comma, brand strategists strategische workshops, communicatiemixen, digitale strategie meetings en zetten we voor klanten redactiecomités op. Dit vindt steeds plaats in de inspirerende ruimte 411 op een interactieve wijze om zo het ideeëngoed te laten borrelen en deze resultaten te borgen.

"your premium brand had better be delivering something special, or it's not going to get the business." - warren buffett

 

De comma Workshop Diaries zijn gearriveerd!

Het zalige parfum van gloednieuw papier en pas gedroogde inkt. De fluweelzachte touch van gladgestreken vezels … Heerlijk! De comma Workshop Diaries zijn binnen!

Let's write exclusive stories.

De comma workshops zijn intrigerende tochten. De platgetreden paden worden verlaten om nieuwe panorama's te ontdekken en onontgonnen gebieden te verkennen. Voortaan krijgt iedere deelnemer een eigen Workshop Diary - pen incluis - om zijn unieke reisverhaal bij te houden, met een beknopte reisgids (stappenplan), een handige planner, inspirerende quotes en massa's ruimte voor persoonlijke aantekeningen, impressies en inzichten.

Have a great journey, write your exclusive story and enjoy the ride!

comma merkenmarketeers  brandtool
brand tool
brand tool
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - digital
digital
digital
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - innovation
innovation
innovation
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - digital transformation
digital transformation
digital transformation
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - 411
411
411
Groot
Foto
case
Groot
Foto
Een inspirerende workshop organiseren in een creatieve setting?
Hét overzicht dat elke social marketeer moet hebben!

Facebook afmetingen

Niets is belangrijker dan een goede eerste indruk. De visuele aspecten van je bedrijf springen dan ook onmiddellijk in het oog bij het scrollen door een Instagram of Facebook feed. […]

Het bericht Hét overzicht dat elke social marketeer moet hebben! verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

De Big Marcom Survey, het grootste onderzoek naar de marketingcommunicatie van de Vlaamse kmo’s

Big Marcom Survey 2019 Het wordt stilaan een jaarlijkse traditie. Voor de vierde keer op rij pakt comma, merkenmarketeers uit met de Big Marcom Survey. Het onderzoek is uniek omdat […]

Het bericht De Big Marcom Survey, het grootste onderzoek naar de marketingcommunicatie van de Vlaamse kmo’s verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.