home > How we work > marketing consultants

marketing consultants

voor bedrijven en organisaties in evolutie
comma brand strategists - comma on site

comma, brand strategists zet graag mee de lijnen uit. Als ad interim marketeers helpen we kmo’s en organisaties met een groeiverhaal of tijdens een transitieperiode.

Onze ervaren brandstrategists, in zowel B2B als B2C, combineren strategisch inzicht met een hands-onmentaliteit. Een doelgerichte strategie met duidelijke focus geeft vorm aan de externe en interne communicatie. We verplaatsen ons graag naar jouw bedrijf of organisatie maar uiteraard zijn jullie ook welkom in de 411.

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse inwinnen met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen. Meer hierover op www.vlaio.be/nl.

"products are made in the factory, but brands are created in the mind." - walter landor

comma, brand strategists werkt onder meer on-site voor bedrijven als Concordia en Preflex en voor organisaties zoals Syntra West en SBM.

comma brand strategists - marketingbureau
marketing
marketing
Klein
Foto
comma brand strategists - communication
communication
communication
Klein
Foto
comma brand strategists - digital
digital
digital
Groot
Foto
case
Groot
Foto
comma brand strategists - dreamteam
dream team
teamlid
Klein
Foto
comma brand strategists - 411
411
Klein
Foto
Een gedreven marketing consultant on-site? Het kan!
Adverteren op Pinterest in België

Pinterest

Pinterest is een socialemediakanaal dat je waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Het is vooral een soort van digitaal prikbord waar mensen inspiratie opdoen. Via de zoekfunctie zoeken mensen naar […]

Het bericht Adverteren op Pinterest in België verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Ligt marketing onder vuur? De visie van onze marketeers.

Marketing. Een hippe term die maar al te graag gebruikt wordt. Maar hierbij komen vaak negatieve connotaties boven water; denk maar aan misleiding en geldverspilling. Ruud Frambach, een rasechte marketeer […]

Het bericht Ligt marketing onder vuur? De visie van onze marketeers. verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.