waveflex

header - case waveflex
Productie
waveflex

Al gehoord van Waveflex®? Je meent het … Echt niet? Dan zal daar snel verandering in komen. Waveflex® is een echte klepper die samen met comma een intensief traject aflegde om zijn merk te positioneren, te versterken en uit te bouwen tot een premium brand.

What we did

  • Workshops: merkessentie, merkpositionering, concurrentieanalyse, customer journey, productpositionering & portfolio analyse, …
  • Brand strategy 
  • Logo
  • Baseline
  • Storytelling (visueel en woordelijk)
  • POS
  • SEO & Keyword-analyse
  • Architectuur website
  • Design website
 

Waveflex® is een slaapspecialist uit Beernem met een onmetelijke passie voor ergonomisch slaapcomfort. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Waveflex® gepatenteerde slaapsystemen die gebaseerd zijn op wetenschappelijke inzichten. De productie gebeurt in eigen ateliers volgens hoge kwaliteitsnormen. Je krijgt dan ook standaard vijf jaar garantie op je Waveflex® slaapsysteem. Wat Waveflex® absoluut uniek maakt, is de universele lattenbodem. Hij is geschikt voor elke lichaamslengte en ieder lichaamstype: ‘precisely adjustable'!

Tijdens onze interactieve workshops – merkessentie, merkpositionering, concurrentieanalyse, customer journey, productpositionering & portfolio analyse, … – ontrafelden we samen het DNA van het merk Waveflex®. De conclusies vormden de basis voor de ontwikkeling van een ijzersterk merk met een uitgekiende brand strategy. 

Vervolgens kon het comma dreamteam aan de slag om visueel en woordelijk vorm te geven aan de essenties van Waveflex® om ze aansluitend uit te rollen via diverse kanalen: Waveflex® krant, POS dealerpakketten, website (structuur, content, SEO & keyword-analyse, design) …

Je nachtrust volop benutten waarvoor hij bestemd is? 
Reshape your nights met Waveflex®
 

Meer cases

testimonial

Jean-Paul Nauwelaers - Stanwick

We werken al 5 jaar samen met ‘comma, brand strategists’ voor het ontwerp en beheer van onze websites in België en Nederland. De medewerkers van Comma verrassen ons steeds met hun innovatieve concepten, zij leven zich graag mee in in onze business context en zijn een prima klankbord voor onze vragen. Dit resulteert in performante websites, hoge rankings op het internet, verhoogde naambekendheid en uiteindelijk ook een uitbreiding van ons klantenbestand. Vandaag worden zij ook onze gids om op een slimme manier aan de slag te gaan met sociale media. Kortom, zij zijn voor ons een betrouwbare en sterke partner.