SBM

Onderwijs & opleidingscentra
SBM

SBM trekt samen met comma de digitale kaart.

What we did

  • Positionering SBM adhv workshop
  • Merkenmodel
  • Visuele storytelling
  • Woordelijke storytelling
  • Customer journey workshop incl persona’s & journeys
  • Communicatieplan
  • Wireframing
  • UX design
  • Activation

Het begon jaren terug met een pitch. Ondertussen leerden we SBM door en door kennen en vice versa. Er ontstond een hecht partnership en samen positioneerden we SBM stap na stap als dé bedrijfsgerichte specialist in advies, training en coaching.

SBM startte in 2017 met comma een boeiend, intensief traject om een geïntegreerd digitaal platform te ontwikkelen dat SBM ook online en op social 'incontournable' maakt, zowel bedrijfsstrategisch als functioneel/operationeel.

De commatempel was het decor voor ettelijke workshops met diverse SBM werkgroepen. Tal van essenties werden tot op het bot ontleed, waaronder een scherpe analyse van de SBM identiteit, de doelgroepen, de clustering van de producten o.a. met de BCH matrix en het Ansoff model (een absoluut huzarenstukje!), customer journey, touchpoints voor de website, etcetera, etcetera … Met deze wetenschap als fundament werd het projectplan ontwikkeld: wireframing, navigatieplan, uitgebreide functionaliteit (chat, wishlist, downloads, instellen persoonlijke voorkeuren, …), keyword analyse, SEO, geoptimaliseerde webteksten, … comma gaf ook specifieke opleidingen aan SBM medewerkers, ondermeer rond SEO technieken.

 

 

 

 

 

Het was een pure 'wish come true' om voluit onze brede expertise, knowhow en skills te kunnen aanwenden in dit bijzonder participatief project. We all enjoy(ed) the ride!

 

 

Ook voor jouw onderneming zetten we graag onze ervaring in om je zo goed mogelijk bij te staan. Interesse? Neem gerust contact op via het e-mailadres greetje@merkenmarketeers.be

 

Meer cases

testimonial

Stanwick

We werken al 5 jaar samen met ‘Comma, brand strategists ’ voor het ontwerp en beheer van onze websites in België en Nederland. De medewerkers van Comma verrassen ons steeds met hun innovatieve concepten , zij leven zich graag mee in in onze business context en zijn een prima klankbord voor onze vragen. Dit resulteert in performante websites, hoge rankings op het internet, verhoogde naambekendheid en uiteindelijk ook een uitbreiding van ons klantenbestand. Vandaag worden zij ook onze gids om op een slimme manier aan de slag te gaan met sociale media. Kortom, zij zijn voor ons een betrouwbare en sterke partner.)