Preflex

comma case - preflex
Productie
Preflex

comma, merkenmarketeers fungeert sinds 2016 als de on-site marketingmanager die het managementteam van Preflex coacht en begeleidt in hun marketing- en communicatiestrategie. 

What we did

 • Ad interim marketing manager
 • Marketingstrategy
 • Marketingplan
 • Communicatiestrategy & plan
 • Mediaplan
 • Begeleiding in transitie en groei
 • Digitale strategy traject inclusief plan
 • Begeleiding in webdevelopment
 • Customer journey & conversion
 • Corporate branding
 • Product communication

de comma, strategie

De positiebepaling van het merk stond als eerste item op de agenda. Hiervoor gebruikten we de ‘Brandtool’ , een positioneringstool die we zelf ontwikkelden. Na de positionering werd de slagzin ‘work Fast, be Smart, think Genius’ toegevoegd. Tijd om de concrete marketing-, communicatie-, online- en sociale mediastrategie uit te rollen. Dat houdt onder meer het ontwikkelen van een sterke corporate communicatie, zowel onsite als offsite, in een sterke digitale strategie (website gebaseerd op doeltreffende SEO en customer experience, email marketing, sociale mediaplan), tal van communicatietools zoals de juiste brochures en gadgets, het realiseren van bedrijfsfilmpjes en installatiefilmpjes, het uitwerken van testimonial fiches, tal van advertenties en acties naar de groothandel… We monitoren alle genomen stappen in de communicatiestrategie (own, bought, earned) door het gebruik van overzichtelijke dashboards die we maandelijks evalueren. 

Resultaat

De samenwerking werkt en de meetbare resultaten zijn goed zichtbaar. In 2017 hebben we werk gemaakt van een co-branding verhaal op het grootste event in de electromarkt met het concept ‘Triple Excellence’. De partner hiervoor zijn Hirschmann en Roll…Profi.

Over Preflex

De Preflex Group is internationale pionier in flexibele, voorbedrade buizen. Ze zijn de Europese expert als het over slim, snel en makkelijk bedraden gaat.

 

 

Interesse in een persoonlijk verhaal voor je onderneming? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Meer cases

testimonial

Veerle Valaert - Atlas and Arrows

comma sloeg meteen de nagel op de kop. Via cijfers toonde het team aan dat onze bedrijfsnaam niet aan alle voorwaarden voldeed. Ook op vlak van marketing en communicatie met (potentiële) klanten was er nog wat werk aan de winkel. Dat kwam even hard aan, maar het heeft ons wel gemaakt tot wie we nu zijn. Een sterk merk met een duidelijke focus en collega’s die als een blok achter Altas and Arrows staan. Dankzij comma hebben we niet alleen een nieuw en herkenbaar logo, maar ook een passende naam én een duidelijke website. Het was een enorm interessant traject waar wij veel uit geleerd hebben.