U bent hier

» Strategisch advies groei

Strategisch advies groei

Subsidie voor advies helpt je groeien

Versnel je groei via comma en ontvang 75% subsidiesteun

Bereid om snel te groeien? Sinds kort kan een potentiële groeionderneming de groei versnellen met een opportuniteitsanalyse en hierbij 75% subsidiesteun ontvangen. Comma, is het enige marketingbureau erkend om je te adviseren met dit actieplan.

Bij de opportuniteitsanalyse nemen we aan de hand van een systematisch opgezet model de expansiemogelijkheden van het bedrijf onder de loep. Deze doordachte basis vertalen we naar gecoördineerd advies op maat. Laat ons uw blik verruimen op de opportuniteiten.

comma, merkenmarketeers werkt hiervoor in tandem met alnus, organisatieadviesbureau voor KMO-ondernemers. De combinatie van comma's ervaring op het gebied van brandstrategy en alnus' expertise over groeiboosters, geeft gazellen een voorsprong. Spildames Greetje Demuelenaere (comma) en Els Maes (alnus) zijn zeer hands-on, kruipen meteen in de huid van de ondernemer en blinken uit als operationele consultants.

“Met onze ondersteuning versnellen we je groei en beperken we de groeipijnen die met een sterke en snelle expansie kunnen gepaard gaan.”

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse inwinnen met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen.

Meer hierover lezen kan op Agentschapondernemen.be

Mogen wij uw groei in goede banen leiden ?