U bent hier

» SEO

SEO

Ben je actief op het web, maar zijn de resultaten niet naar wens?Wil je méér uit jouw website halen als het gaat om bezoekers en leads?

In dat geval zien wij in zoekmachine optimalisatie (SEO) een zeer effectieve en resultaatgerichte oplossing!

Met SEO presteert jouw website beter in zoekmachines (Google!). Op die manier bereik je nieuwe klanten die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Een website die zeer relevant is voor de doelgroep, levert hogere bezoekersaantallen en verbeterde output in de vorm van leads.

Een groot probleem voor veel online ondernemers, is dat hun website vooral wordt bezocht door klanten die al bekend zijn met de producten en diensten. Bezoekersaantallen zijn hierdoor redelijk op peil, maar leads vanaf het web blijven uit. Je bent daardoor teveel afhankelijk van andere kanalen om nieuwe klanten te benaderen.

Werkwijze

Op basis van een analyse van het online zoekgedrag (keywords) doen wij een voorstel om jouw website aan te passen op vlak van structuur en content. Met SEO-copywriting verwerken we de relevante keywords in jouw website om de prestaties in zoekmachines te verbeteren.

SEO levert verbeterde resultaten voor zowel kleine als grote ondernemingen die lokaal of internationaal opereren en het kan geleidelijk of als totaaloplossing worden geïmplementeerd. Afhankelijk van uw doelstellingen, budget en voorkeuren stellen wij een passende SEO-strategie voor jou op! Deze SEO-strategie kan zich ook vertalen in een SEA-aanpak waarbij er aan de hand van adwords extra bezoekers naar de site getrokken worden en in aanvulling daarvan past ook een sociale media aanpak.

Ja, help mij met onze SEO

Enkele klanten