U bent hier

» Drupal website

Drupal website

Een content management systeem (CMS) is niet meer weg te denken bij het bouwen van een nieuwe website.

Merken hebben onomkeerbaar hun weg gevonden naar het wereldwijde web. Online een merk opbouwen is dan ook ons ding. 

Dankzij het cms-systeem kunt u zelf uw website aanpassen en beheren, zelfs zonder technische voorkennis. In een snel veranderende wereld als vandaag is dit uiterst belangrijk.

We ontwikkelen uw website in Drupal 7:

1 Open Source

Drupal is een opensource softwarepakket en bijgevolg gratis. Opensource software is software waarvan de broncode gepubliceerd werd en vrij beschikbaar is voor het publiek. Iedereen mag deze vrij kopiëren, aanpassen en opnieuw verspreiden, zonder bijkomende kosten aan auteursrechten en toeslagen.

2 Modulariteit en uitbreidbaarheid

Een standaard Drupal-pakket bestaat uit een twintigtal kernmodules. Naast de kernmodules bestaan er tal van krachtige modules die door Drupal-gebruikers werden geschreven en ter beschikking gesteld. Deze modules bieden u de mogelijkheid om interessante functionaliteiten snel toe te voegen aan een website.

3 Gebruiksvriendelijk en krachtig

Drupal is een gebruiksvriendelijk en krachtige content management platform voor het bouwen van bijna ieder soort website: van blogs en micro-sites tot sociale communities.

Uw website aanpassen kan u vanop iedere locatie en met gelijk welke computer. Met Drupal 7 reageert uw website dankzij een verbeterde integratie van JavaScript en CSS (met betere caching) snel en kan hij grote hoeveelheden bezoek aan.

4 SEO-vriendelijk

Drupal is erg SEO-vriendelijk, wat wil zeggen dat uw pagina’s beter vindbaar zijn in zoekmachines (zoals Google). Drupal maakt standaard gebruik van nette code en URL-rewriting (de trefwoorden die op uw pagina terug te vinden zijn kan u dus ook terugvinden in de URL). Daarnaast zijn er nog tal van SEO-gerelateerde modules die u kan aanwenden voor de zoekmachine-optimalisatie van uw Drupal website.

5 Eenvoudig te beheren

Drupal's toegangscontrolesysteem kan gemakkelijk aangepast worden aan uw organisatiestructuur. Het toekennen van verschillende log-ins, met specifieke machtigingen, maakt standaard onderdeel uit van een Drupal-website. 

Als ‘webmaster’ binnen uw organisatie kan u zo alle inhoud op uw website aanpassen, terwijl iemand met een andere toegewezen rol bijvoorbeeld enkel een nieuwsbrief kan aanpassen.

6 Flexibiliteit

Drupal biedt enorme mogelijkheden op het gebied van webdesign. De krachtige engine zorgt ervoor dat content en design volledig los van elkaar komen te staan. Lay-out, design en HTML kunnen volledig naar wens ingericht worden.

Wat vinden wij belangrijk bij websites bouwen?

  • Doel van uw website: verkoop, lead generation, presentatie merk/bedrijf, ...
  • Gebruiksvriendelijkheid (usability): de bezoeker vindt makkelijk de weg en de site is mobile friendly (responsive)
  • Zoekmachines weten uw websites te vinden (SEO: search engine optimization)
  • Dynamisch: u kunt zelf uw website aanpassen en updaten
  • Content driven: relevante informatie op uw website plaatsen om zo de interactie aan te gaan
  • Uitstraling: uw website is een belangrijk deel van uw corporate identity

Ja, help mij met onze drupal websites