U bent hier

» PR-strategie

PR-strategie

We stellen een PR-strategie op in overleg met de klant en we verzorgen de contacten met de pers.

PR plan

Het plan wordt zo uitgewerkt dat we op regelmatige tijdstippen in de media komen. Op die manier krijgen we een meer top of mind positie, stijgt de naambekendheid en creëren we rumour rond het merk. Zo kan het bedrijf verder groeien.

We voorzien in deze aanpak een PR-plan waar we de prikacties die we willen de wereld insturen gaan plannen in functie van de speciale dossiers van de magazines en gebeurtenissen. We voorzien op die manier het schrijven van de berichten + de actieve opvolging ervan.

We richten ons op media die nuttig zijn voor de klant: nationale en regionale media, vakpers, Internationale pers, zakelijke pers, gratis pers, online aanwezigheid, tv en radio, ...

Dit kan gaan van persberichten, persconferenties, persacties, online pr.

PR implementatie

Naast de strategie en het plan heb je natuurlijk ook de uitvoering. Nauwgezet wordt het plan opgevolgd. Artikels worden geschreven in samenwerking met u, de berichten worden uitgestuurd of het event wordt georganiseerd en de one-to-one contacten worden gelegd.

Met 1 doel voor ogen: wordt onze boodschap opgepikt.

PR analyse

Communiceren met de pers op een optimale en professionele manier om een zo hoog mogelijke impact te creëren.

Hoe doen we dit in de praktijk?

We stellen een PR-strategie op in overleg met de klant.

Is dit meetbaar?

Dit is méér dan meetbaar. We voorzien bij de klanten een clipping abonnement waardoor je niet zelf op zoek moet gaan naar de artikels maar alles netjes aangeleverd krijgt. Telkens na het verschijnen van een artikel kan je onmiddellijk de impact meten en bovendien berekenen we na de campagnes de AVE (Advertising Value Equivalent). Zo weet je t.o.v. de investering wat de media-aandacht in euro's betekent.

Wat heb je nodig om van start te gaan met Public Relations?

Een ingevuld merkenmodel zodat we zicht krijgen waar de klant heen wil en wat we moeten ondernemen.

Is PR een dure zaak?

Dit verschilt uiteraard van opdracht tot opdracht. De impact die je eruit kan halen is groot. De investering valt in die mate zeer goed mee.

Ja, help mij met onze PR 

Enkele klanten