U bent hier

» Opportuniteitsanalyse

Opportuniteitsanalyse

Voel je dat het bedrijf een sprong kan maken? Dat er groeipotentieel is in nieuwe markten of segmenten? Professioneel advies om die groei te realiseren helpt je om die sprong doordacht te maken en groeipijnen te voorkomen.

comma, helpt je met hands-on marketingadvies om te groeien. We werken in tandem met alnus, organisatieadviesbureau voor KMO-ondernemers. De combinatie van comma’s ervaring op het gebied van brandstrategy en alnus’ expertise over groeiboosters, geeft gazellen een voorsprong.

Versnel je groei

Bij een opportuniteitsanalyse nemen we aan de hand van een systematisch opgezet model de expansiemogelijkheden van het bedrijf onder de loep. Spildames Greetje Demuelenaere (comma) en Els Maes (alnus) zijn zeer hands-on en kruipen meteen in de huid van de ondernemer en blinken uit als operationele consultants. Ze vertalen de conclusies naar gecoördineerd advies op maat. 

75% subsidiesteun

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse inwinnen met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen. Meer hierover lezen kan op Agentschapondernemen.be

Mogen wij uw groei in goede banen leiden ?

Ja, maak voor ons een opportuniteitsanalyse

Enkele klanten